fbpx

THE ACTIVE Club Energy Gel – Τζελ Ενέργειας

Το THE ACTIVE Club ENERGY GEL αποτελεί ένα ενεργειακό Gel για ενεργειακή φόρτιση, αναπλήρωση ενέργειας και μείωση κόπωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Έχει καινοτόμα λεπτόρρευστη υφή που επιτρέπει την εύκολη κατανάλωση κατά τη διάρκεια της άσκησης χωρίς την χρήση νερού και χωρίς να επιβαρύνει το στομάχι.

Περιγραφή

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η λεπτόρρευστη υφή του το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και πρακτικό κατά τη διάρκεια της άσκησης αφού είναι εύκολο στην κατάποση και δεν απαιτεί την επιπλέον κατανάλωση νερού.

Ο συνδυασμός απλών και σύνθετων υδατανθράκων του the active club energy gel παρέχει απελευθέρωση ενέργειας σε διαφορετικά στάδια και έτσι μεγαλύτερης διάρκειας ενεργειακό απόθεμα. Τα 24g υδατανθράκων που περιέχει εξασφαλίζουν ιδανική αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου κατά τη διάρκεια της άσκησης

Οι βιταμίνες Β5, Β6 & Β12 που περιέχει ενισχύουν την παραγωγή ενέργειας και συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης.

Το THE ACTIVE Club ENERGY GEL έχει σχετικά χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο που δύσκολα επιβαρύνει το σωματικό βάρος ακόμα και κάποιου που δεν δαπανά πολλές θερμίδες στην άσκηση

ΣΥΝΘΕΣΗ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Αποτελείται από:

  • Υδατάνθρακες (24g) από 3 πηγές για μεγαλύτερη διάρκεια ενέργειας: γλυκόζη,  φρουκτόζη, ισομαλτουλόζη
  • Βιτ. Β5, B6, B12 για μείωση κόπωσης

Με εξαιρετική γεύση λεμόνι

Οι υδατάνθρακες αποτελούν την κυριότερη πηγή ενέργειας για έναν ασκούμενο. Αποθηκεύονται στους μύες ως γλυκογόνο, τροφοδοτώντας τους με ενέργεια κατά την διάρκεια της άσκησης ενώ αποτελούν σημαντική πηγή ενέργειας και για την λειτουργία του εγκεφάλου.

  • H γλυκόζη είναι απλός μονοσακχαρίτης που βρίσκεται στα φυτά. Είναι ένας από τους σημαντικούς υδατάνθρακες
  • Η φρουκτόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο (φυσική γλυκαντική ουσία) που συναντάται κυρίως στα φρούτα. Θεωρείται ο γλυκύτερος μονοσακχαρίτης που βρίσκεται ελεύθερος στη φύση με μεγαλύτερη γλυκύτητα από τη ζάχαρη. Μαζί με τη γλυκόζη αποτελούν τα συστατικά του δισακχαρίτη σακχαρόζης, της κοινής επιτραπέζιας ζάχαρης.
  • Η ισομαλτουλόζη (PalatinoseTM), είναι ένας φυσικής προέλευσης υδατάνθρακας, πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης. Είναι ένας «λειτουργικός» υδατάνθρακας χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που δρα σαν εναλλακτική γλυκαντική ουσία, παράγωγο της ζάχαρης. Δισακχαρίτης φιλικός στα δόντια, με χαμηλό pH που προσφέρει αργή και παρατεταμένη απελευθέρωση της γλυκόζης, παρέχοντας έτσι συνεχή ενέργεια και για περισσότερο χρόνο.

Οι Βιταμίνες Β συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στη παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και κόπωσης.  Οι Β6 & Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ψυχολογικής λειτουργίας ενώ η Β6 συμβάλλει επιπλέον στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου. Η βιταμίνη Β5 συμβάλλει στη νοητική επίδοση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το THE ACTIVE Club ENERGY GEL είναι κατάλληλο για λήψη κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ή ενός αγώνα. Είναι ιδανικό για δρομείς, κολυμβητές, ποδηλάτες, τριαθλητές και όσους ασκούνται για περισσότερο από 60 λεπτά συνεχόμενα.

Το THE ACTIVE Club ENERGY GEL μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη εμφάνισης πείνας κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Η τριπλή πηγή υδατανθράκων του το καθιστά περισσότερο εύπεπτο, καλά ανεκτό στο στομάχι χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές και έτσι κατάλληλο ακόμα και για άτομα που παρουσιάζουν κάποια σχετική ευαισθησία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΑΝΑ 100mlΑΝΑ Gel (55ml)
Ενέργεια730 kJ 175 kcal 402 kJ
96 kcal
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα0g 0g0g 0g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα 44g 31g 24g 17g
Πρωτεΐνες0g0g
Αλάτι0,18g0,1g
Bιταμίνη B55,5mg-91% Σ.Η.Π.*3mg-50% Σ.Η.Π.*
Bιταμίνη B61,3mg-91% Σ.Η.Π.*0,7mg-50% Σ.Η.Π.*
Bιταμίνη B122,3mg-91% Σ.Η.Π.*1,25g-50% Σ.Η.Π.*

*Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη.                                                      Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ΕΕ ενός μέσου ενήλικα 8400Kj/2000kcal

CLEVER TIPS

Προτιμήστε την κατανάλωση του τζελ για κάθε 45 λεπτά από την έναρξη της άσκησης. Η υψηλή διαθεσιμότητα ενέργειας κατά τη διάρκεια της άσκησης διασφαλίζει τη διατήρηση των υψηλών επιδόσεων μέχρι το τελευταίο λεπτό της άθλησης.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 gel κατά την διάρκεια της άσκησης, ανάλογα με την ένταση της δραστηριότητας που πραγματοποιείτε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Συστατικά: Νερό, σιρόπι γλυκόζης, μαλτοδεξτρίνη, ισομαλτουλόζη (Palatinose *), αρωματικός παράγοντας, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αλάτι, πυκνωτικό μέσο: ξανθικό κόμμι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, βιταμίνες: B5, B6, B12. * Η ισομαλτουλόζη (Palatinose) είναι πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης.

ΜΟΡΦΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Gel 55ml

Η διατήρηση υψηλών ενεργειακών αποθεμάτων στους μύες εντείνει την ικανότητα του οργανισμού να ασκηθεί για παρατεταμένη χρονική διάρκεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…