
Συνταγη για protein mousse choco jello
Υλικά
- 1 πακέτο ζελατίνη
- 1 φλιτζάνι νερό
- 250γρ γιαούρτι
- 2 scoops The Active Club Native Whey Protein
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το νερό, χωρίς όμως να φτάσει σε σημείο βρασμού
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζελατίνη με το νερό και φροντίζουμε η ζελατίνη να διαλυθεί καλά (ακολουθούμε και τις οδηγίες χρήσης της συσκευασίας)
- Αφού η ζελατίνη διαλυθεί προσθέτουμε το γιαούρτι και την The Active Club Native Whey Protein και με μίξερ χειρός χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτοτο μείγμα
- Τοποθετούμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες
- Αντί για ζελατίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζελέ χωρίς ζάχαρη σε γεύση όπως κεράσι, φράουλα, ανανάς που ταιριάζουν με τη σοκολάτα
Share: